Gastenwoonkamer en een grote natuurlijke tuin

Ontbijt- en zitkamer

ontbijtOp de begane grond is een ontbijt- en zitkamer ingericht voor onze gasten. 's Ochtends wordt hier uw ontbijt geserveerd. Verder kunt u er rustig genieten van een glaasje wijn of een streekbier uit onze goedvoorziene bar. In najaar en winter kunt u bij het knappend vuur in de houtkachel heerlijk een boek lezen of een praatje maken met de andere gasten. We hebben een groot aantal spellen waarvan u gebruik kunt maken, inclusief een sjoelbak. Er zijn kaarten, wandel- en fietsgidsen en reisgidsen, die u helpen bij het plannen van uw activiteiten en die u in overleg ook kunt lenen voor uw uitstap. Verder zijn er de nodige foto-boeken, onder andere gewijd aan de Hoge Venen en de Ardennen. En mocht u het nieuws niet helemaal los kunnen laten; er staat ook een televisie in de zitkamer en er is een radio met cd speler. Als onderdeel van onze Covid-19 maatregelen is deze ruimte momenteel voorbehouden voor het ontbijt. U kunt wel een drankje mee naar uw kamer nemen, waar u ook een zithoekje heeft.
 

BuitenontbijtkleinTuin

B&B La Petite Roer heeft een grote, rustig gelegen tuin met verschillende terrassen, zodat u altijd een plekje naar uw zin vindt: lekker in de zon, beschut uit de wind of romantisch aan het water ...  

U kunt er lekker ontspannen terugkijken op een mooie dag in de Hoge Venen onder het genot van een kopje thee of koffie, of een van de al dan niet alcoholhoudende drankjes die we voor u in huis hebben. Geniet er van een vogelconcert en probeer soorten te ontdekken die in uw eigen woonomgeving niet voorkomen.

Met mooi weer serveren we uw ontbijt graag op ons zonnige terras, het perfecte begin van een ontspannen vakantiedag!

Ontbijt

We verzorgen elke dag een uitgebreid ontbijt, met onder meer veel biologische producten, verse croissants en broodjes en specialiteiten uit de omgeving van Sourbrodt. We serveren daarbij verse eitjes van onze eigen biologisch gevoerde scharrelkippen, klaargemaakt zoals u dat het lekkerst vindt. Waar mogelijk houden we rekening met allergieën en specifieke wensen, mits u ons daarover tijdig informeert.

Draadloos internet

U kunt in La Petite Roer gratis gebruik maken van onze draadloze internetverbinding (WiFi).

Fietsenstalling

Uw fietsen kunt u veilig en droog stallen in onze schuur. Ook motorfietsen kunnen veilig op ons terrein worden gestald.
 

Wild Cat Cottage

wccwoonkamerkleinst

Wild Cat Cottage

Sinds de zomer van 2012 is onze Wild Cat Cottage beschikbaar, een prachtig en compleet vakantiehuisje in een 200 jaar oude breukstenen stal. Het heeft een twee-persoons-bed op een mezzanine en een slaapbank in de woonkamer en is daarmee geschikt voor 2 tot 4 gasten.
 
U kunt er meer over lezen op onze website www.wild-cat.be. Hierbij geven we u alvast een indruk van exterieur en interieur van Wild Cat Cottage. We hopen dat u er net zo enthousiast over zult zijn als wij zelf en als de gasten die er al hebben verbleven!