Onze kamers

La Petite Roer heeft drie royale en comfortabele gastenkamers.
  • Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad en/of rainshower douche en toilet
  • Er zijn comfortable boxspring matrassen en anti-allergische zijden dekbedden
  • Er is een zithoekje op elk van de kamers
  • Twee kamers zijn geschikt voor twee personen, op de Groene is een slaapbank aanwezig, daar kunnen ook drie gasten overnachten
  • De kamers zijn op de eerste en tweede verdieping en er is geen lift. La Petite Roer is daarom minder geschikt voor gasten die moeite hebben met trappen lopen
  • La Petite Roer is volledig rookvrij
Een beschrijving van de afzonderlijke kamers vindt u hier onder, een aantal foto's van elke kamer en badkamer op de fotopagina.

De Gele Kamer

Zitje Gele KamerIn onze Gele Kamer, ruim 25m² groot, zitten nog de eeuwenoude houten balken van de oude hooizolder.

Ook de breukstenen buitenmuur verleent een bijzondere sfeer aan de kamer, net als het raam dat gevormd wordt door het bovenste deel van de voormalige staldeuren.

Er is een comfortable zithoek vanwaar u van het weidse uitzicht over de tuin en vijver kan genieten.

De Gele Kamer heeft een twee-persoons Auping boxspring bed (een lits-jumeaux van 180 x 210) en er is voldoende kastruimte, met zowel een roede als legplanken.

De Gele Kamer beschikt over de grootste badkamer van de drie kamers in La Petite Roer. Deze is voorzien van een toilet, een badmeubel, een royaal ligbad en een aparte rain-shower douche.

De Groene Kamer

Groene Kamer

De Groene Kamer is de grootste van de drie kamers, deze meet maar liefst 36m2 en heeft twee losse bedden, die tegen elkaar aan of van elkaar af kunnen worden geschoven.

De bedden staan op op de beneden-verdieping van de kamer. Op de mezzanine is een slaapbank met een matras van 140x200. Er kunnen dan ook 3 mensen op deze kamer slapen.

De badkamer, voorzien van een rain-shower douche, een toilet en een wasmeubel, bevindt zich ook op de mezzanine.
 
Ook in de Groene Kamer zijn nog overblijfselen te zien van de oude hooizolder en we hebben de dakbalken er zichtbaar gelaten.

De Roze Kamer

De Roze Kamer

Onze Roze Kamer is een gezellige, royale (18,5m²) maar ook knusse gastenkamer, met een breukstenen muur en zichtbaar gelaten oude dakbalken. De kamer heeft onder meer een antieke grenen hang- legkast en er is een royaal zitje. Er zijn twee een-persoons bedden, die uit elkaar kunnen worden geschoven, of juist tegen elkaar aan.

Ook de Roze Kamer heeft een eigen badkamer met een rainshower douche en als enige van onze drie kamers een apart toilet.

Meer foto's

Voor meer foto's van onze kamers, het huis en de tuin, zie het Fotoalbum van La Petite Roer. Daar vindt u ook foto's van de rest van het huis en de tuin, van de omgeving en van ons vakantiehuisje, Wild Cat Cottage