Brugje over De HelleWandel arrangement

B&B La Petite Roer ligt aan de rand van het voor West Europa unieke natuurgebied de Hoge Venen en vlakbij het National Park Eifel in Duitsland. Deze gebieden leert u het best kennen door er te wandelen en te genieten van de rust en de natuur. Die natuur is in alle seizoenen aantrekkelijk. Het voorjaar, als de Venen uit hun winterslaap ontwaken, het gras zich vernieuwt en de beroemde wilde narcissen zich laten zien. De zomer met zijn lange dagen en veelheid aan bloemen, waaronder wilde orchideeën. Vervolgens is er de herfst met zijn schitterende kleuren, die elk jaar meer natuurfotografen naar de Hoge Venen lokt. En tot slot hebben we natuurlijk de vaak strenge winter met zijn besneeuwde venen en bomen.

De wandelmogelijkheden in de omgeving zijn vrijwel eindeloos en u kunt direct vanuit La Petite Roer starten met een groot aantal wandelingen, die in afstand variëren van 5 tot 30 kilometer. We hebben kaarten, beschrijvingen en gidsen waarvan u gebruik kunt maken en natuurlijk kunnen we u persoonlijk adviseren over een passende wandeling. We hebben enkele wandel arrangementen voor u samengesteld, zowel voor doordeweeks als in het weekend. Verlenging van de arrangementen is natuurlijk mogelijk, neemt u daarvoor even contact met ons op.

Het wandelarrangement kan op zondag, maandag, dinsdag of woensdag beginnen (woensdag alleen bij het 2 nachts arrangement) en het kan zowel voor twee als drie nachten geboekt worden. Inbegrepen bij de prijs zijn elke ochtend ons uitgebreide La Petite Roer ontbijt en 's avonds een drie gangen diner. Zowel het ontbijt als het diner zijn grotendeels biologisch en de eitjes van eigen kippen. Bij de samenstelling van het avond menu houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke voorkeur, zoals bijvoorbeeld vegetarisch. Op uw wandeldag(en) krijgt u een lekker, gezond lunchpakket mee.

De kosten voor het wandelarrangement in de Belgische en Nederlandse schoolvakanties:

 Kamer  2 nachten 3 nachten
 Geel €289 €439
 Groen €269 €409
 Roze €259 €392

 

Wandeling Im SackDe tarieven buiten de schoolvakanties:

 Kamer   2 nachten   3 nachten
 Geel €279 €424
 Groen €259 €394
 Roze €249 €379

 

Deze prijzen gelden per kamer voor twee personen inclusief ontbijt, lunchpakketten en twee of drie keer diner voor twee.

 

Weekend wandel arrangement

Ook in het weekend kunt u een -aangepast- wandelarrangement boeken en genieten van een grotendeels verzorgd verblijf in La Petite Roer. Aangezien wij op vrijdagavond geen diner serveren, is in het tweedaagse weekend arrangement (bij een verblijf op vrijdag- en zaterdagnacht) alleen op zaterdagavond een drie gangen diner voor twee inbegrepen. Blijft u drie nachten, dan zijn de diners van zaterdag en zondag of donderdag en zaterdag in het arrangement inbegrepen.

De prijzen:

 Kamer  2 nachten 1x diner  3 nachten 2x diner
 Geel  €244  €394
 Groen  €224  €364
 Roze  €214  €349

 

Deze prijzen gelden per kamer voor twee personen inclusief ontbijt, lunchpakketten en een of twee keer diner voor twee.