Wilde Narcissen lente arrangement

Als de winter in april verdwijnt, komt de natuur van de Hoge Venen en de Eifel weer tot leven. Een belangrijke uiting van dat nieuwe leven zijn de velden vol met wilde narcissen. Dit natuurverschijnsel komt alleen voor in een vochtig, koel klimaat. Met name de Eifel is beroemd om zijn wilde narcissen, die een week of vier bloeien in april/mei.
 
Wij hebben twee wandelingen voor u in de buurt van 'La Petite Roer', die naast veel wilde narcissen natuurlijk ook andere aantrekkelijke aspecten van de omgeving laten zien. De lengte van de wandelingen is tussen de 7 en 15 kilometer. Graag adviseren we u desgewenst ook over kortere of langere alternatieven.
 

Eén van de wandelingen is in de Belgische Eifel bij het plaatsje Nidrum en de tweede is één van de beroemdste wilde narcissen wandelingen, net over de grens bij Kalterherberg in Duitsland. Deze wandeling loopt door het dal van de Perlenbach en de Fuhrtsbach.

Wilde narcissen (Narcissus Narcissus)De bloeiperiode van de narcissen valt in april-mei, meestal van ongeveer 10 april tot 10 mei. De bloei kan natuurlijk wat later of eerder zijn, wanneer het kouder of warmer dan gemiddeld is geweest in februari/maart.

Het Wilde Narcissen Lente Arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een kamer naar keuze. Hierbij inbegrepen natuurlijk ons onvolprezen 'La Petite Roer' ontbijt met veel biologische en lokale producten en een vers eitje van onze eigen kippen. Op uw tweede avond bereiden we een heerlijk drie-gangen menu voor u. Voor de wandelingen krijgt u duidelijke beschrijvingen met een detailkaart mee.

De prijzen per kamer voor twee personen, voor twee overnachtingen met ontbijt, 1x diner voor twee (niet mogelijk op vrijdag) en de beschrijvingen voor de mooiste narcissenwandelingen:

 Kamer  Zo t/m do  Vr & za
 Geel  €210  €220
 Groen  €190  €200
 Roze  €180  €190

Het arrangement kan op iedere dag starten en een verlenging is natuurlijk ook mogelijk. Indien gewenst, verzorgen wij een vers bereid lunchpakket voor u.