De tarieven

Zijgevel La Petite RoerDe onderstaande prijzen zijn per kamer per nacht (op basis van 2 personen per kamer) en inclusief ontbijt & toeristenbelasting. Bij de Groene kamer staat ook het tarief bij een bezetting met 3 personen vermeld.

 Prijs per nacht, zondag t/m donderdagnachten
 Kamer  Bij verblijf vanaf 2 nachten  Losse nacht
 Geel  €89  €99
 Groen 2/3 p.
 €79 / €109  €89 / €124
 Roze  €74  €84
Per nacht, weekends, schoolvakanties en feestdagen
 Geel  €94  €104
 Groen 2/3 p.
 €84 / €116  €94 / €131
 Roze  €79  €89
 

Voor vrijdag- en zaterdagnachten kan een losse overnachting alleen last-minute geboekt worden. Belt u ons één of twee dagen van tevoren even om te horen of er een kamer beschikbaar is. Ook in de kerstvakantie, in de periode van 26 december tot en met 2 januari, geldt een minimale verblijfsduur van twee nachten.

In de paas- en pinksterweekends en het 1 mei weekend hanteren wij een minimum verblijf van drie nachten.

Voor de week van de Grand Prix van België (eind augustus) geldt een toeslag én is het minimum verblijf drie nachten. Voor nadere informatie kunt u ons altijd even bellen of contacteren via het contactformulier.

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom in La Petite Roer. Wanneer u alle drie de kamers reserveert, vervalt deze leeftijdsgrens.

Erkenning chambres d'hôtesAanbetaling

Wij vragen bij elke reservering een voorschot per bank van 50% van de verblijfskosten, waarna uw reservering definitief wordt. In onze B&B is geen PIN mogelijkheid en ook accepteren wij geen creditcards. In Sourbrodt kunt u jammer genoeg geen geld opnemen. In omringende dorpen, op zo'n 15 min rijden, zijn wel bankautomaten waar met alle bankpassen en met een creditcard cash geld kan worden opgenomen.

Annuleren

Indien u uw reservering annuleert binnen twee weken voor de geplande aankomst, brengen wij u het bedrag van de aanbetaling in rekening. Denkt u eventueel aan een annuleringsverzekering? We maken natuurlijk een factuur voor u op voor uw verzekering, wanneer u door overmacht niet in staat bent van uw reservering gebruik te maken. Wanneer het ons nog lukt uw kamer binnen die termijn van twee weken aan andere gasten te verhuren, krijgt u een overeenkomstig deel van uw aanbetaling als tegoed voor een volgende reservering.

Mochten wij onverhoopt, door overmacht, gedwongen zijn om uw reservering te annuleren, restitueren we u de volledige aanbetaling.

Algemeen

De kamers zijn beschikbaar vanaf 16.00 uur u kunt inchecken tot een uur of tien 's avonds. Check out is om uiterlijk 11.00 uur op de dag van uw vertrek.
Onze B&B is volledig rookvrij.

Uw huisdieren kunnen helaas niet met u mee naar La Petite Roer.