• La Petite Roer
  • Ontbijt in de tuin
  • Winter in de Coin du Bois
  • Eet- en zitkamer gasten
  • Op het dak van België

We gaan er even tussenuit! UPDATE

Nu alle herfstvakanties achter de rug zijn en de natuurfotografen weer naar huis in afwachting van de winter, is de rust in de Hoge Venen weergekeerd. Daarmee is het moment gekomen om er even tussenuit te gaan. Katten, kippen en huis laten we met een gerust hart bij onze oppassers achter, terwijl we voor een dag of 10 naar Schotland gaan om een beetje bij te komen van een mooi en druk seizoen. Dit letterlijk en figuurlijk afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen in La Petite Roer leidt vaak tot nieuwe ideeën over dingen die we nog beter kunnen doen en het geeft ons de energie om die dingen ook aan te pakken en om weer enthousiast voor onze gasten klaar te staan.

Als alles naar verwachting loopt, zullen we bij thuiskomst in het trotse bezit van het Green Key / Clé Verte / Groene Sleutel certificaat zijn, een erkenning waar we erg naar uitkijken en, als het zo ver is, ook trots op zullen zijn. Ongetwijfeld zal een deel van de nieuwe plannen het verder verbeteren van het duurzame karakter van onze B&B betreffen.

En we gaan ook een beetje verbouwen, dat is een al bestaand plan. Vanaf maandag 5 december is La Petite Roer bijna drie weken dicht, dit om de Gele kamer en de overloop te ontdoen van de oude schuine wand (buitenkant) en de oude, overbodige isolatie laag. Verder willen we onze drie kamers fris in de verf zetten en wanneer we de tijd hebben ook de houten vloeren en trap aanpakken.

Vanwege onze vakantie en de kleine verbouwing, is La Petite Roer twee korte periodes gesloten, bovendien zitten we de weekends vóór onze vakantie en tussen de vakantie en verbouwing al vol. Dat houdt in dat u niet bij ons terecht kunt:

  • van vrijdag 11 tot en met zaterdag 26 november (vanwege onze vakantie en omdat de weekends voor en na die vakantie zijn volgeboekt)
  • van vrijdag 2 december tot en met maandag 26 december (vanwege de verbouwing en een volgeboekt weekend voorafgaand daaraan).

Wild Cat Cottage is volgeboekt tot vrijdag 6 januari, het laatste weekend van de kerstvakantie is dus nog vrij.